17 mei 2010

In het echt.


Al mijn ontwerpen ontstaan vanuit een gevoel. Een klein geluk. Dat ik wil delen en door wil geven. Als ik aan het ontwerpen ben, kan ik uren op mijn werkkamer doorbrengen zonder op of om te kijken. Als mijn fantasie werkelijkheid is geworden en het ontwerp helemaal naar mijn zin is, slaat ook wel eens de twijfel toe. Zouden anderen het ook leuk vinden? Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste en het allerleukste. Er gaat niets boven een kaartje dat echt gaat leven doordat een papa en een mama het bestellen. Als het kindje geboren is, het kaartje is gedrukt, prijkt het op allerlei kastjes, prikborden en vensterbanken in Nederlandse huishoudens. En ook op mijn kast krijgen alle nieuwe Welkom lieve kindjes een plaats. Er gaat niets boven een kaartje dat echt tot leven komt, dat je vast kan pakken, waar de kleuren van af spatten!

Voor alle papa's en mama's in spĂ©, bestaat er nu de mogelijkheid een gratis voorbeeldkaart bij Welkom lieve te bestellen. Zo kun je voordat je tot bestellen overgaat, het kaartje echt zien. Het papier voelen en zien of het ontwerp voor jullie genoeg tot leven komt. Want uiteindelijk hopen alle kaartjes van Welkom lieve heel veel huizen tijdelijk te mogen versieren! 

2 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Wat een prachtige kaartjes maak jij. Kaartjes met gevoel zeg maar gerust, ja!
  Je hoeft echt niet twijfelen, ze zijn geweldig!
  Ik zag op je site dat je een blog had en ik ga je volgen, leuk!
  Tot snel, groeten Siem
  www.siem-en-zo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Ik zag je kaartjes bij Siem van de reactie hierboven, ze had wat kaarten bij jou gewonnen en ik vind ze hartstikke gaaf, echt hele leuke ontwerpen! 'k Ga ook je blog volgen. Groetjes van Evelyn!

  www.lievelyntje.nl

  BeantwoordenVerwijderen